Winter verkoop gestart »

Multivan of California?

De keuze voor een Multivan of een California is eigenlijk een heel eenvoudige. Beide modellen zijn technisch identiek, het enige verschil zit ?m in de binnenkant.

Wat meteen opvalt is het verschil in slapen. Een California heeft twee kleine bedjes, beneden een bed van 110 bij 190, boven een bed van 130 breed. Dit bovenbed is in de praktijk echter soms lastig in- en uit te komen. Een Multivan heeft beneden een bed van 150 bij 190, over de volledige breedte van de camper dus lekker ruim en comfortabel liggen! Soms heeft de Multivan Westfalia ook nog een bed boven, deze is identiek aan die van een California.

Waar de California specifiek is uitgerust om als camper dienst te doen is de Multivan, zoals de naam al doet vermoeden, wat breder inzetbaar.

Door de uitneembare keuken, achterbank en back to back seat(s) is de Multivan in 20 minuten om te toveren tot een bestelbus. In de standaard indeling voorziet de Multivan u van zes zitplaatsen, eventueel uitbreidbaar tot zeven. Ideaal dus ook voor grote gezinnen of mensen die regelmatig grotere groepen moeten vervoeren.

Existing User?

Lost your password?