Winter verkoop gestart »

Grote gezinnen

Een VW Multivan is de ideale EN economische oplossing voor grote gezinnen.

Een Multivan kan door ons naar keuze geleverd worden met vijf tot wel acht zitplaatsen. Omdat onze Multivans allemaal voldoen aan de eisen voor het kwarttarief rijdt u echter voor een fractie van de kosten van een vergelijkbare MPV. Een Renault Espace of Chrysler Voyager met dieselmotor kost u al snel rond de 140 euro per maand aan wegenbelasting, een VW Multivan slechts 39 euro! Wat de verzekering betreft, als u via Multivans.nl uw Multivan verzekert, kunt u al vanaf 10 euro per maand (afhankelijk van schadevrije jaren) uw Multivan verzekeren. Mail ons voor de voorwaarden!

De Multivan is achterin voorzien van maximaal vier 3puntsgordels (links en rechts op de achterbank en beide back to back seats) en een heupgordel (midden achterbank). De vroegere modellen (1991-1998) hebben overigens heupgordels op de back to back seats.
Verder zijn de Multivans voorzien van bedbank, wegklaptafel, verlichting in passagiersruimte, gescheiden klimaatregeling voor de passagiersruimte, hoofdsteunen achter, bekerhouders en diverse andere kleine gemakken die al uw ritten, lang of kort, bijzonder aangenaam maken.

Buiten de al genoemde lage kosten wat betreft wegenbelasting en verzekering biedt een VW Multivan tevens een bijzondere lage afschrijving en vanwege de hoge VW kwaliteitseisen erg lage onderhoudskosten.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen uw Multivan bij Multivans.nl in onderhoud te geven.
Dan bent u verzekerd van onze specialistische kennis wat betreft
de VW Multivan, een voordelig garage uurtarief (65 euro per uur
ex BTW) en profiteert u van onze inkoopkorting op de diverse onderdelen.

Kortom, het is niet de vraag of u een VW Multivan gaat rijden maar wanneer!
Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Existing User?

Lost your password?