Winter verkoop gestart »

HIERONDER LEEST U HET MEEST RECENTE VERSLAG VAN EEN KLANT VAN MULTIVANS, VOOR MEER ERVARINGEN ALS DEZE KUNT U RECHTSBOVEN AAN DE PAGINA KLIKKEN OP “AANKOOP BEGELEIDING”.

Een groot avontuur.

Al jaren ben ik groot fan van het rijden in een camper die ik ook voor mij dagelijks vervoer gebruik. Toen ik 4 kinderen kreeg werd het voor mij al snel duidelijk dat ik een ruime gezinswagen wilde waardoor ik uitkwam op een T4. Nu na jaren plezier viel mijn oog op een Multivan in Leidschendam. Ik was al een keer gaan kijken en was erg onder de indruk, echter ben ik niet zo bekend met het motorische gedeelte en zocht daarbij ondersteuning. Via de website had ik al een keer gezien dat Multivans. nl in de buurt zat waarbij ik ze gebeld heb om te ondersteunen bij aan aankoopkeuring. Norbert was al aanwezig op het afgesproken tijdstip en was de auto al aan het uitlezen. De kennis van de auto en het geduld om alles nauwkeurig te bekijken was fantastisch. Ik kan mezelf echt een liefhebber noemen, Norbert was zo mogelijk nog een grotere! Dat was ook precies wat ik nodig had aangezien mijn motorische kennis niet zo groot is, en ik al snel als een blok kan vallen voor een multivan als ik er een zie. Na ook een rondje te hebben gereden kwam er een negatief koopadvies, teleurstelling maar zeker ook blij dat ik geen multivan met mogelijke gebreken koop!

Ik benoemde dat ik al tijden op de Duitse website keek naar multivans, maar dat ik er altijd voor terugdeins om over te gaan tot koop; zie zelf geen mogelijkheid om een multivan op te halen, gedoe met papierwerk, onvoldoende kennis om te zien of het een goede koop is of niet. Inmiddels had ik wel het vertrouwen dat ik met ondersteuning van Norbert wel zou kunnen overgaan tot een aankoop. Toen begon het grote avontuur! Heel internet afgezocht naar de voor mij mooiste multivan. Samen met Norbert op pad, in zijn auto, met een ambulance erachter. Onderweg constant aan het praten over auto’s, maar ook over andere mooie dingen in het leven. De eerste multivan werd hem helaas niet, de tweede multivan was een plaatje! Wederom nam Norbert zijn tijd om de auto zo goed mogelijk te inspecteren, en natuurlijk een stukje te rijden, ook daarbij werden alle testen uitgevoerd. Conclusie: mooie auto, technisch goed met wel een mogelijk koppeling probleem. Voorbespreken met Norbert en onderhandelen met de verkoper om ook aan te geven dat er thuis hierdoor nog kosten gemaakt moesten worden. Gelukkig is zijn Duits beter dan mjjn Duits wat er in resulteerde dat ik met een gunstigere prijs en een fantastische auto weer onderweg naar Nederland ben gegaan. In Nederland heeft Norbert mij nog uitleg gegeven, over hoe het weer verder gaat; Auto naar de dakenbouwer (daar staat hij nu) , aangifte RDW, BPM, kentekenregistratie, platen ophalen , keukenblokje plaatsen. Echt een fantastisch avontuur, ik zou het zo weer doen! Graag met wederom ondersteuning vanuit multivans.

Goos Berger

Existing User?

Lost your password?