Winter verkoop gestart »

Testimonials

Pagina 1 van 212

“De vrijheid lonkt”

Na 44 jaar onderwijs brak mijn laatste dag aan. Eerder had ik al een prachtig afscheid gevierd, maar nu was het toch echt de laatste schooldag. Geert haalde me heel symbolisch op met de kampeerbus. Deze bus hadden we in februari bij Multivans in Lisserbroek gekocht. Het jaar daarvoor hadden we reeds een busje bij Norbert gehuurd en drie weken mee rond getoerd in Frankrijk.

We wisten het meteen vanaf de eerste dag. Dit is wat we willen, dit is wat bij ons past: de ultieme vrijheid verpakt in een kampeerbus, waar we konden slapen, eventueel koken en eten, en de wijn bleef verfrissend koel.

Inmiddels hebben wij afgelopen zomer genoten van onze nieuwe aanwinst, die geheel in stijl “opgepimpd” is met vrolijke frisse kleuren door een enthousiaste zus van Geert. En zo werd het...

Francien en Geert uit Lisse

Ruim twee jaar geleden een tot camper verbouwde Duitse T4 multivan bij Norbert in Hillegom gekocht. Intussen hebben we al heel wat plezier beleefd met de T4: tocht naar Zuid Frankrijk, aantal keren naar Duitsland en wat frequenter Nederland (4-daagse). De auto rijdt prima, maar zoals ieder gebruikte auto waren er in het begin wat mankementen, die hopelijk nu verleden tijd zijn. In ieder geval nooit stil gestaan langs de weg, behalve met een lekke band. We rijden er nu wekelijks mee naar de kleinkinderen en hebben er altijd twee fietsjes instaan (tweede schuur!). We hopen er nog een aantal jaren mee te kunnen rijden ondanks de scherpere milieu-eisen. Een aanrader is een aanritstent, die we onlangs bij Obelink kochten.

Wim en Ada uit Pijnacker

Opzoek zijnde naar een busje dat zowel voor personenvervoer, spullenvervoer als camper kon dienen, kwamen we bij Multivans terecht. Op een gemoedelijke manier werd ons duidelijk gemaakt dat de VW Multivan uitermate geschikt was voor dat doel. Eigenlijk waren we meteen verkocht en was het een keuze uit 3 busjes die ons wel wat leken. Alle voors en tegens samen met Norbert en Sjoerd besproken en de koop was gesloten. Vooral het “meedenken” is ons bij gebleven. Aanbevolen!

Wilbert Geers

Na langdurig aarzelen zijn wij afgelopen voorjaar overgegaan tot aanschaf van een Volkswagen Multivan. De firma Multivans heeft voor ons een mooie zwarte met een automatische versnellingsbak uitgezocht bij onze oosterburen. Omdat wij bij nader inzien toch een jonger model met een DSG-bak wilden, hebben wij inmiddels een Beach uit 2012, de zwarte staat nu in consignatie-verkoop. De Beach bevalt ons uitstekend, wij gebruiken de auto regelmatig om naar ons tweede huis in de Algarve te rijden, heerlijk ontspannen voornamelijk via de Route National in Frankrijk en de secundaire wegen in Spanje en Portugal, een aanrader.

Sjoerd en Carla uit Bloemendaal

Ik heb, op aanraden van mijn neef, sinds september 2015 een T5 Multivan, aangeschaft bij de firma Multivans.nl te Hillegom. Prachtige bus, verder niets op aan te merken, goed geholpen, prima service. Toch moet ik nog erg wennen aan de bus. Wij reden altijd met veel plezier een VW Caddy die omgebouwd was tot camper en vond dat toch ook erg prettig en vooral handzaam. Of de T5 een blijvertje is durven we daarom niet te zeggen.

Henk Looman uit Heerenveen

Nadat wij eerst een Multivan bij Multivans.nl gehuurd hadden, hebben wij daarna een T4 Multivan gekocht. Omdat we de Multivan eigenlijk alleen met de schoolvakanties gebruiken, laten wij ons campertje de rest van de zomer verhuren via Multivans. Enerzijds een fijne constructie, geen onderhoudskosten, verzekering, wegenbelasting en parkeerperikelen (wij wonen in Ansterdam), anderzijds merken we wel dat ons geliefde campertje het in de verhuur soms wel een zwaar leven heeft…:(
Wij zijn echter nog steeds erg content met onze bus, onze drie kinderen passen er makkelijk in en met het slaapdak en bustent is er meer dan voldoende slaapplek.

Hasan en Mila uit Amsterdam

Omdat ik mijn Volvo XC-90 toch wel erg prijzig vond qua verzekering en wegenbelasting en ik vanwege het kite-surfen vaak op pad ben, heb ik bij Multivans.nl een T5 Multivan aangeschaft. Mijn T5 is uit 2003 maar heeft slechts 165.000 km gedraaid en rijdt werkelijk fantastisch. In het verleden heb ik ook een T4 California gehad en een grote Fiat Rollerteam camper maar de Multivan is echt super, ik kan in zuid-Frankrijk weer de stranden op en ook parkeergarages zijn geen probleem.

R. Selter uit Noordwijk

Wij gaan een aantal keer per jaar naar Zweden en zochten daarvoor een praktische camper. Zodoende kwamen wij bij de firma Multivans uit. Nadat wij in 2013 een T4 Multivan met 2.4 dieselmotor aangeschaft hadden, werden wij een jaar later erg enthousiast van onze huidige T4 Multivan met 2.5i benzinemotor op LPG die wij als leenauto meekregen tijdens een onderhoudsbeurt. Vandaar dat wij de diesel hebben ingeruild en nu heerlijk comfortabel met de 110 pk sterke vijfcilinder benzinemotor naar Scandinavie op en neer rijden. Enige minpunt vinden wij wel het brandstofverbruik en de actieradius, verder hartstikke tevreden.

Taco en Wies Keulen uit Noord-Holland

Wij hebben na een lange zoektocht bij de firma Multivans in Hillegom onze T4 Multivan camper gevonden. De voorzijde heb ik door Multivans laten aanpassen met ge-facelifte koplampen, aan de zijkant zijn er side-bars op gekomen. Vinden wij erg fraai. Enige minpunt vonden wij een storing in de 12V kampeer-elektra, hiervoor zijn wij diverse malen teruggeweest, is uiteindelijk toch nog naar tevredenheid gerepareerd. Wij gebruiken de Multivan alleen voor vakantie en weekendjes weg en dat bevalt ons erg goed.

Remco Veenstra uit Aalsmeer

De T5 bevalt uitstekend, veel fijner dan onze oude T4 alhoewel we daar nog steeds met weemoed aan terugdenken. Ik schuim regelmatig marktplaats af voor koopjes, alles past achterin de Multivan! Ook gaan we regelmatig met een groep vrienden kamperen, dekmatras is wel hard nodig, dan slaap je pas echt lekker.

Rob Looman uit Amsterdam
Pagina 1 van 212

Existing User?

Lost your password?