Winter verkoop gestart »

Hefdak

Multivans.nl levert sinds 2014 haar eigen hefdak, genaamd “Theo”, vernoemd naar de ontwerper van dit bijzonder fraaie, degelijke en veilige hefdak.

Uitgevoerd met hoge kwaliteit tentdoek, beluchtingsmogelijkheid aan de voorzijde met muggengaas, hemel degelijk afgewerkt met hoge kwaliteit isolatiemateriaal en middels een ingenieuze regengoot dubbel bescherm tegen eventuele lekkage, durven wij te beweren dat wij wellicht het beste hefdak op de markt hebben gebracht sinds het beroemde Westfalia hefdak.

In eerste instantie hebben wij dit dak ontwikkeld voor de VW T4 met korte wielbasis, maar sinds 2015 leveren wij dit dak ook voor de T5 en voor de T4/T5 met lange wielbasis.
Het betreft een uiterst robuust, en veilig, dak met professionele sluiting aan de voorzijde en scharnieren aan de achterzijde vergelijkbaar met de Westfalia en Reimo daken.

Omdat wij bij montage in een T5 het achterste dakpaneel behouden weten te houden en deze als vlonder tijdens het kamperen dienst kan doen (of als kinderbedje) is ons dak niet alleen erg praktisch maar ook veiliger dan de andere daken die voor de T5 op de markt zijn. Deze veiligheid komt voort uit de behouden stijfheid van de carrosserie omdat wij slechts 1 dakpaneel verwijderen en niet, zoals bij de andere hefdaken op de Nederlandse markt, het volledige dak.

Voorts is de sluiting van ons dak uitermate doordacht en praktisch. Waar alle andere “after-market” daken gesloten worden middels riempjes of spanbandjes, is ons dak te sluiten middels een ingenieus ingebouwd vergrendelingssysteem waarbij het dak eenvoudig in het slot valt, vergelijkbaar met het sluiten van een motorkap van een auto. Door middel van een 2-traps sluiting EN een extra slotje als beveiliging is dit dak nooit tijdens het rijden per ongeluk te openen of kan het dak wegens slordig sluiten plotseling open waaien.

Ons hefdak kan in elke gewenste kleur geleverd worden, zowel het dak als het doek.

Prijzen vanaf 2995 euro incl. BTW en montage

Existing User?

Lost your password?