Winter verkoop gestart »

Voordelen consignatie-verkoop:

 

Prijs optimalisatie, omdat wij de markt goed kennen en uw camper in een ideale omgeving kunnen aanbieden (moderne showroom), lukt het ons vaak om een hogere prijs voor onze klanten te realiseren dan wanneer zij de camper vanuit hun stalling of achtertuin verkopen.

Technische keuring, in onze werkplaats is het mogelijk de meeste campers (tot 3500 kg*) op onze brug uitvoerig te bekijken en/of te laten keuren. Veel potentiele kopers vinden dit bij aanschaf erg belangrijk.

-Zichtbaarheid, omdat wij veel mensen over de vloer krijgen in onze showroom wordt uw camper dus ook uitvoerig onder de aandacht gebracht. Omdat wij ook regelmatig campers verhuren voor klanten van ons, zien deze huurders ook uw camper bij ons te koop staan, ook dat levert regelmatig een match op.

-Adverteren, wij zorgen ervoor dat uw camper bij ons op de site wordt getoond, maken foto’s en plaatsen in samenspraak met u een passende tekst bij de advertentie (eventuele betaalde advertentieplatforms zoals Marktplaats verzorgen wij tegen kostprijs)

Stalling, u hoeft geen stalling voor uw camper te zoeken, uw camper staat bij ons in de showroom of op ons buitenterrein. U kunt de camper dus schorsen en hoeft geen wegenbelasting meer te betalen.

Expertise, wij zijn vanaf 2002 actief in de camperbranche en kennen daarom de markt goed en de diverse campers en modellen ook. U kunt dus in overleg met ons een marktconforme verkoopprijs vaststellen.

Persoonlijk contact, omdat wij een klein bedrijf zijn, heeft u regelmatig contact met Sjoerd of Norbert. De lijnen zijn kort en direct waardoor we snel kunnen schakelen in het geval van een geïnteresseerde koper.

Professioneel reinigen, om de verkoopkansen te optimaliseren kan uw camper, in overleg, tegen kostprijs, professioneel gereinigd en gepoetst worden. Bij plaatsing in de showroom is dit verplicht. Kostenindicatie +/- 250 euro***

Proefrijden, potentiele klanten kunnen (in de eindfase) een proefrit maken met uw camper. Dit kan op onze groene platen**, u hoeft de camper dan niet uit de schorsing te halen.

Kosten, het tarief dat wij rekenen voor een consignatieverkoop bedraagt 5% van de verkoopprijs met een minimum van 935 euro***.

 

 

*Totaalgewicht

**W.A. verzekerd

***excl. Btw

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Norbert (06-41 284 364) of Sjoerd (06-25 442 577)

Existing User?

Lost your password?