Winter verkoop gestart »

Huurinformatie:

Hieronder vindt u informatie over huren via Multivans.

 

Huurvoorwaarden

Let op, Multivans zal in 2017 wat verhuur betreft alleen bemiddelen tussen eigenaren die een camper bij Multivans hebben aangeschaft en huurders die met zo’n camper op pad gaan. Daarom zijn de onderstaande voorwaarden nog niet up-to-date. Wij zijn, omdat wij tegenwoordig alleen nog campers van onze klanten verhuren en geen eigen campers meer, bezig de huurvoorwaarden aan te passen en zullen deze zo spoedig mogelijk op de website plaatsen. U kunt aan onderstaande huurvoorwaarden dus geen rechten ontlenen.

De andere informatie op deze pagina is al wel aangepast en geven u een goed beeld wat wij u in 2017 kunnen bieden en wat wij van u als huurder verwachten.

Klik hier om de algemene huurvoorwaarden van Multivans te lezen.

Daarvoor moet u beschikken over een PDF reader (bijvoorbeeld: Adobe Reader X).
Klik om te downloaden.

Een huurperiode bedraagt altijd minimaal 2 weken.  Weekendhuur is helaas niet mogelijk. Extra dag huren? Dat kan helaas ook niet, wij verhuren alleen hele weken.
De huurprijzen zijn gebaseerd op 1500 vrije kilometers per week. Extra kilometers kosten € 0,30 per kilometer. Onze ervaring is dat 95% van onze klanten voldoende heeft aan de vrije kilometers.
Een huurperiode van twee of meerdere weken start altijd op een vrijdag om 15:00 uur en eindigt altijd op een vrijdag om 10:00 uur ’s ochtends. Uitzonderingen zijn niet mogelijk. Te laat inleveren betekent een boete van 100 euro per uur of deel van een uur dat de camper te laat wordt ingeleverd.

Tijdstip voor het ophalen van de camper is altijd tussen 15:00 uur en 17:00 uur en tijdstip voor terugbrengen van de camper is altijd uiterlijk 10.00 uur ’s ochtends. Huurder krijgt de camper met een volle tank mee en dient de camper met een volle tank en bonnetje van het aftanken in te leveren. Als u geen bon van het aftanken kunt overleggen worden de kosten van het opnieuw aftanken op de huurder verhaald.

Huurtarieven zijn inclusief verzekering. Eis bij huur is dat de huurder ouder is dan 23 jaar en 2 jaar of langer in het bezit is van een geldig B- rijbewijs. Onze campers zijn verzekerd met een eigen risico van € 750,- per schade. Schades boven de 2.00 m. (bovenhoofdse schade) hebben een eigen risico van € 1000,- Voor motorschades n.a.v. een te laag olie- en/of koelvloeistofniveau en/of n.a.v. overhitting geldt een eigen risico van € 1000,- Tip: Sluit een goede reisverzekering af sluit desgewenst een annuleringsverzekering af.

De campers zijn NIET voor pechhulp bij de ANWB verzekerd. Sluit zelf een reisverzekering af met pechhulp buitenland en vervangend vervoer. Bij pech onderweg vindt er altijd overleg plaats tussen huurder, Multivans en de eigenaar van de camper. Deze laatste heeft een beslissende stem in een eventuele reparatie of repatriëring.

Voordat je met de camper op pad gaat betaal je voor de camper een borg van €500,- De borg moet middels overschrijving uiterlijk 1 week na de boeking aanwezig zijn op onze bank, anders is de boeking ongeldig. In principe wordt de borg binnen twee weken na het inleveren van de camper teruggestort, tenzij er onregelmatigheden in de huurperiode zijn geconstateerd. De borg wordt nooit contant uitbetaald i.v.m. veiligheid.

In geval van schade wordt de borg (of het restant van de borg) meestal niet binnen twee weken terugbetaald i.v.m. schadeopname etc. in dit geval zal de borg(of het restant van de borg) worden terugbetaald als de afhandeling met de verzekering is afgerond, dit kan bij schadegevallen in het buitenland best eventjes duren. Tip:  Zorg dat de borg zo spoedig mogelijk na de boeking is overgemaakt. Zo kun je op tijd en lekker ontspannen aan de vakantieplanning beginnen.

Schade is voor alle partijen die erbij betrokken zijn vervelend, maar helaas is het onlosmakelijk verbonden met de deelname aan het verkeer. De campers zijn verzekerd, met een eigen risico van € 750,- per schade en € 1000,- bij een bovenhoofdse schade (boven 2.00 m.) Voor motorschades n.a.v. een te laag olie- en/of koelvloeistofniveau en/of n.a.v. overhitting geldt een eigen risico van € 1000,- . Dit betekent dat je bij een schade van 3000,- maximaal € 750,- van je borg verliest en/of € 1000,- bij een bovenhoofdse schade (boven 2.00 m.)

Het eigen risico geldt telkens per afzonderlijke schade. Het kan bij meerdere schades voorkomen dat je een rekening ontvangt voor de opvolgende schade omdat de borg dan niet toereikend is. In geval van schade geldt er altijd een handling-fee van € 250,-

Het is in ieders belang dat je op stap gaat met een technisch goede en veilige camper. Ondanks dat wij er alles aan doen om te voorkomen dat je onderweg pech krijgt met de camper, kunnen wij het helaas niet altijd voorkomen dat je hiermee toch te maken krijgt. Iedere camper wordt bij ons voorafgaand aan elke huurperiode uitgebreid technisch gecontroleerd.

Er dient altijd overleg plaats te vinden tussen huurder, Multivans en de eigenaar van de camper. De eigenaar van de camper beslist in alle gevallen welke weg bewandeld wordt wat betreft reparatie of terughalen van de camper naar Nederland!

Multivans en/of de eigenaar van de camper bieden geen hulp of vergoeding bij pech, sleepdiensten en/of repatriëring in Europa. Geen hotel-, taxi-, restaurant-, telefoon-, of gederfde vakantiedagen of vervangend vervoer. Hiervoor dient u zelf een reisverzekering afsluiten. Tip: Twijfel je onderweg over de camper neem dan altijd contact met ons op. “Better safe than sorry”. Rij NOOIT door als er een rood lampje gaat branden! Voor deze situaties is de vluchtstrook en direct stoppen. Je riskeert motorschade, met als gevolg verlies van je volledige borg of meer!

U krijgt de camper brandschoon van ons mee en wij verwachten de camper ook brandschoon weer terug. Dit betekent dat u de camper niet alleen aan de buitenzijde schoon dient te maken (mag alleen bij Wasstraat Helder in Lisse, daar dient u de camper middels het “compleet” programma te laten wassen en wordt u geholpen met de demontage van de fietsdrager) maar ook de binnenzijde dient volledig gereinigd te zijn. Wij hebben namelijk tussen tijdstip van inleveren door u en meegeven aan de volgende huurder geen tijd dit voor u te doen.

In de camper is een handleiding aanwezig waarin exact staat wat wij qua eindschoonmaak van u verwachten, houd u rekening met een kleine 3 uur werk. Indien de huurder een onvolledig of niet gereinigde camper inlevert worden alle hierdoor ontstane kosten op de huurder verhaald.

* Mocht u nog vragen hebben omtrent de huur neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Existing User?

Lost your password?