Winter verkoop gestart »

Huurinformatie:

Hieronder vindt u informatie over huren via Multivans.

 

Huurvoorwaarden

Let op, Multivans gaat in 2018 weer volop T4 (en een paar T5) campers verhuren. Mail ons als u wilt weten of we nog een camper vrij hebben voor uw vakantie!

Klik hier om de algemene huurvoorwaarden van Multivans te lezen.

Daarvoor moet u beschikken over een PDF reader (bijvoorbeeld: Adobe Reader X).
Klik om te downloaden.

Een huurperiode bedraagt in het hoogseizoen altijd minimaal 2 weken.  Weekendhuur is dan helaas niet mogelijk. Extra dag huren? Dat kan ook, mail ons voor informatie.
De huurprijzen zijn gebaseerd op 1500 vrije kilometers per week. Extra kilometers kosten € 0,30 per kilometer. Onze ervaring is dat 95% van onze klanten voldoende heeft aan de vrije kilometers.
Een huurperiode start altijd op een vrijdag om 15:00 uur en eindigt altijd op een vrijdag om 10:00 uur ’s ochtends. Uitzonderingen zijn mogelijk in onderling overleg.

Tijdstip voor het ophalen van de camper is altijd tussen 15:00 uur en 17:00 uur en tijdstip voor terugbrengen van de camper is altijd uiterlijk 10.00 uur ’s ochtends. Huurder krijgt de camper met een volle tank mee en dient de camper met een volle tank en bonnetje van het aftanken in te leveren. Als u geen bon van het aftanken kunt overleggen worden de kosten van het opnieuw aftanken op de huurder verhaald.

Huurtarieven zijn inclusief verzekering. Eis bij huur is dat de huurder ouder is dan 23 jaar en 2 jaar of langer in het bezit is van een geldig B- rijbewijs. Onze campers zijn verzekerd met een eigen risico van € 750,- per schade. Schades boven de 2.00 m. (bovenhoofdse schade) hebben een eigen risico van € 1000,- Voor motorschades n.a.v. een te laag olie- en/of koelvloeistofniveau en/of n.a.v. overhitting geldt een eigen risico van € 1000,- Tip: Sluit een goede reisverzekering af sluit desgewenst een annuleringsverzekering af.

De campers zijn voor pechhulp en vervangend vervoer bij de ANWB verzekerd.  Bij pech onderweg vindt er altijd overleg plaats tussen huurder, Multivans en eventueel, als de camper niet van ons is, de eigenaar van de camper. De eigenaar heeft een beslissende stem in een eventuele reparatie of repatriëring.

Voordat je met de camper op pad gaat betaal je voor de camper een borg van €500,- De borg moet middels overschrijving uiterlijk 1 week na de boeking aanwezig zijn op onze bank, anders is de boeking ongeldig. In principe wordt de borg binnen twee dagen na het inleveren van de camper teruggestort, tenzij er onregelmatigheden in de huurperiode zijn geconstateerd. De borg wordt nooit contant uitbetaald i.v.m. uw en onze veiligheid.

In geval van schade wordt de borg (of het restant van de borg) meestal niet binnen twee dagen terugbetaald i.v.m. schadeopname etcetera, in dit geval zal de borg(of het restant van de borg) worden terugbetaald als de afhandeling met de verzekering is afgerond, dit kan bij schadegevallen in het buitenland best eventjes duren. Tip:  Zorg dat de borg zo spoedig mogelijk na de boeking is overgemaakt. Zo kun je op tijd en lekker ontspannen aan de vakantieplanning beginnen.

Schade is voor alle partijen die erbij betrokken zijn vervelend, maar helaas is het onlosmakelijk verbonden met de deelname aan het verkeer. De campers zijn verzekerd, met een eigen risico van € 750,- per schade en € 1000,- bij een bovenhoofdse schade (boven 2.00 m.) Voor motorschades n.a.v. een te laag olie- en/of koelvloeistofniveau en/of n.a.v. overhitting geldt een eigen risico van € 1000,- . Dit betekent dat je bij een schade van 3000,- maximaal € 750,- van je borg verliest en/of € 1000,- bij een bovenhoofdse schade (boven 2.00 m.)

Het eigen risico geldt telkens per afzonderlijke schade. Het kan bij meerdere schades voorkomen dat je een rekening ontvangt voor de opvolgende schade omdat de borg dan niet toereikend is. In geval van schade geldt er altijd een handling-fee van € 250,-

Het is in ieders belang dat je op stap gaat met een technisch goede en veilige camper. Ondanks dat wij er alles aan doen om te voorkomen dat je onderweg pech krijgt met de camper, kunnen wij het helaas niet altijd voorkomen dat je hiermee toch te maken krijgt. Iedere camper wordt bij ons voorafgaand aan elke huurperiode uitgebreid technisch gecontroleerd.

Er dient altijd overleg plaats te vinden tussen huurder, Multivans en de eventuele eigenaar van de camper. De eigenaar van de camper beslist in alle gevallen welke weg bewandeld wordt wat betreft reparatie of terughalen van de camper naar Nederland!

Multivans en/of de eigenaar van de camper bieden geen hulp of vergoeding bij pech, sleepdiensten en/of repatriëring in Europa. Geen hotel-, taxi-, restaurant-, telefoon-, of gederfde vakantiedagen of vervangend vervoer. Hiervoor dient u zelf een reisverzekering afsluiten. Tip: Twijfel je onderweg over de camper neem dan altijd contact met ons op. “Better safe than sorry”. Rij NOOIT door als er een rood lampje gaat branden! Voor deze situaties is de vluchtstrook en direct stoppen. Je riskeert motorschade, met als gevolg verlies van je volledige borg of meer!

U krijgt de camper brandschoon van ons mee en wij verwachten de camper ook brandschoon weer terug. Dit betekent dat u de camper niet alleen aan de buitenzijde schoon dient te maken (mag alleen bij Wasstraat Helder in Lisse, daar dient u de camper middels het “compleet” programma te laten wassen en wordt u geholpen met de demontage van de fietsdrager) maar ook de binnenzijde dient volledig gereinigd te zijn. Wij hebben namelijk tussen tijdstip van inleveren door u en meegeven aan de volgende huurder geen tijd dit voor u te doen. Uitzondering betreft campers die te groot zijn om door de wasstraat te gaan, deze hoeft u alleen van de binnenkant schoon te maken, de buitenkant doen wij voor u!

In de camper is een handleiding aanwezig waarin exact staat wat wij qua eindschoonmaak van u verwachten, houd u rekening met een kleine 3 uur werk. Indien de huurder een onvolledig of niet gereinigde camper inlevert worden alle hierdoor ontstane kosten op de huurder verhaald.

* Mocht u nog vragen hebben omtrent de huur neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Existing User?

Lost your password?