Winter verkoop gestart »

Ervaringen van andere huurders

Beste Multivans.nl,Bij deze een fotootje van ons leuke maar erg frisse weekendje weg met jullie mooie blauwe campertje. De standkachel was heerlijk, die hebben we echt nodig gehad. Verder reed de camper heerlijk, een automaat was wel even wennen maar dat is eigenlijk best wel lekker. Zomer volgend jaar huren we ‘m graag voor 3 weken Frankrijk.

Groetjes,
Perry, Lenneke en Milan


Yuri en Aniek

Nadat wij de camper hadden opgehaald in Hillegom, prettig op weg geholpen door een medewerker van Multivans.nl (naam vergeten sorry!), hebben wij een fijne vakantie gehad. 3 weken lang door Scandinavie gereisd, de Multivan beviel goed, in het begin wel even zoeken wat waar opgeborgen kon worden maar toen dat eenmaal uitgedokterd was, werd het echt ons eigen campertje. De luifel was ideaal, vooral omdat deze aan 2 kanten opgezet kon worden.

De airco (ja in Scandinavie aan gehad!) was ook erg fijn, ook als het geregend had om het vocht eruit te krijgen. Slapen was erg fijn met bijgeleverd dekmatras en breed bed! Vorig jaar hadden we  en California en toen moesten we gedwongen gescheiden slapen (boven-beneden) wegens de smalle bedden. Nu heerlijk geslapen, naast elkaar.

Multivans.nl bedankt voor de fijne vakantie!


Wim en Thea

Op vakantie gaan is altijd een hele belevenis, zo ook voor ons. Heerlijk buiten zijn is voor ons belangrijk en genieten van de natuur. Hoe kun je dit het beste combineren, op de fiets of vanuit een boot of door het rijden in een camper? Nu voor het laatste vervoermiddel kozen wij. We hadden al twee jaar eerder een wat grotere camper gehuurd en nu wilden we een wat kleiner handiger model. Richting Duitsland vertrokken wij nadat we de camper in Hillegom hadden opgehaald. Wij hebben in de periode van 3 weken veel gezien, op weg naar Duitsland en op verschillende plaatsen gebivakkeerd. Het zitcomfort was erg fijn voor de chauffeur en de bijrijder. Het koken (meestal éénpansgerechten) was ook goed te doen. Het slapen, nadat de bank was uitgeklapt als bed, was even wennen. We hebben heerlijk weer getroffen en soms was het zelfs erg warm met temperaturen van 35 á 36 graden, dus de meeste tijd hebben we doorgebracht, heerlijk lekker buiten, in de schaduw van de luifel. Heel wat mooie plaatsen hebben we bezocht in een mooie omgeving o.a. nabij een zwembad, treinstation en restaurant binnen 300 mtr, aan de rivier de Ruhr. Na bijna 1100 km (niet zo veel misschien, maar we hadden ook vakantie) zijn we weer thuis en kunnen tevreden terug kijken en zijn tevreden over het vervoer en rijcomfort van de Volkswagen Multivan.

Een stel tevreden camperreizigers.


Familie Mekkens

Als verstokte tentkampeerders wilden we dit jaar wel eens uitproberen of dat nou leuk is, een camper. En dan niet een log bakbeest, maar gewoon een simpel busje. Via internet kwamen we al snel bij Multivans.nl uit en een fraaie turquoise VW Multivan. De eerste 2 dagen moesten we een beetje wennen aan het camperconcept: in plaats van ergens heen rijden, snel je tent opzetten en de
omgeving verkennen, begint je vakantie nu al als je instapt. Wel zorgen dat je de snelweg mijdt, dan kom je op de mooiste plekjes. Even stoppen onderweg, koffie zetten, wandelen met de hond, het is allemaal heel simpel, maar ontzettend leuk.

Fantastisch! Wij hebben ervan genoten en een eigen campertje staat nu bovenaan op ons verlanglijstje…

Norbert, bedankt!
Voor de goeie service en tips.


Kees en Annemarie

Van 20 juni tot 6 juli zijn wij met een gehuurde Multivan door Scandinavie gereden. De bus is ons zeer goed bevallen. Zeker in landen waar de kans op regen en kou groter is ben je comfortabeler op vakantie met een busje dan met een tent. Je zit dan lekker warm en droog. We hebben meerdere malen in de bus gekookt en gegeten en dat ging prima! Het fijne van de bus vonden we
ook dat je hoger zit dan in een auto waardoor het erg prettig is om te rijden. We hebben meer dan 4000 km afgelegd zonder moeite mede omdat het rijden in de bus heel ontspannen is op de snelweg. Bovendien was het doorstaan van haarspeldbochten met een stijgingspercentage van 10% geen probleem.

Het hefdak hadden wij als extra optie gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Hierdoor is het mogelijk om te staan in de bus tijdens het koken of omkleden. Voor het laatste waren de geblindeerde ramen ook erg fijn. Naast het hefdak hadden we ook een luifel. Deze hebben we 1 keer gebruikt omdat het in Noorwegen best hard waaide en hij dan niet erg praktisch is. Het is meer geschikt als zonnescherm en voor lange mensen is hij aan de lage kant.

Het slapen in de bus beviel erg goed. Dit kwam mede door de geblindeerde ramen en een extra dekmatras. Noorwegen is het land van het water en Ferries, maar met de bus was dit geen enkel probleem, hij paste overal op voor de prijs van een personen auto.

Kortom we hebben erg genoten van de reis en de bus!
Mvg,
Kees en An


Heeft u ook een goede ervaring gehad met Multivans.nl?
Laat het ons dan weten via het contactformulier en stuur een foto mee!

Existing User?

Lost your password?